You are not your past

You are not your past

by Rembrand

Waarom?

Wil je een zicht krijgen op hoe een puber met een slechte jeugd toch iets maakte van zijn leven en dit op basis van een echt verhaal? Zoek je een getuigenis die kan dienen als de inspiratie voor een intern discussie? Want een persoonlijk verhaal zegt soms meer dan 100 boeken of artikels.

Hoe pakken we de talk“ You are not your past ” aan?

Gedurende een inspirerende talk van 1 uur krijg je een inkijk in de strijd van een puber voor een betere toekomst, ondanks zijn afkomtst, zowel op fysiek als emotioneel vlak. Je wordt meegezogen in het leven van iemand die zelf de strijd heeft gevoerd en die zijn persoonlijke ervaring en inzichten wil delen met jou. En zijn tips die krijg je er gratis bij. Vraag hier een persoonlijke offerte.

Wat mag je verwachten van de talk “ You are not your past ”?

De talk “You are not your past” door A Better Insight is doorspekt met persoonlijke anekdotes alsook met tips die echt werken.

Jouw spreker deelt zijn Betrokkenheid en zijn Emoties rond het onderwerp. Hij is Transparant over zijn belevenissen, Toegewijd en Ervaringsdeskundige in dit domein. Tenslotte heeft jouw spreker Respect voor eenieders situatie en wil hij zeker niet DE waarheid verkondigen. Hij wil enkel inspireren. Na deze talk heb je zeker voldoende stof om verder te reflecteren rond het overwinnen van het verleden,

Meer weten over de talk “ You are not your past ”?

Als je meer wil weten over de talk “ You are not your past ” of bespreken hoe de talk kan worden aangepast in functie van jouw specifieke noden, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …