Veerkracht coaching

Veerkracht coaching

by Rembrand

Waarom?

Vraag je je af hoe je werk en privé beter kan combineren? Welke stappen je kan nemen om stress te verminderen, ook in jouw relaties? Of wil je beter kunnen omgaan met stress, door het versterken van jouw veerkracht en zo een burn-out voorkomen. Wil je de fysieke stress op een natuurlijke manier uit jouw lichaam laten verdwijnen? Bij A Better Insight help ik jou graag om dit te realiseren.

Hoe werkt een Veerkracht Coach?

Via een 10-tal persoonlijke gesprekken gespreid over een 6-tal maanden , identificeren we samen de uitdagingen of vlak van stress en de impact op jouw 5 levensgebieden . Hiervoor vertrek ik vanuit jouw persoonlijkheid. Hierbij spreken we een plan van aanpak af en gaan we samen op basis van nieuwe inzichten ontdekken hoe je stress in al zijn facetten het hoofd kan bieden. Het hoofddoel is om jouw veerkracht te versterken.

Wat kan je verwachten?

Een Veerkracht Coach bij A Better Insight luistert naar jou, die houdt je een spiegel voor, die reikt je inzichten aan waarmee je verder kan. Jouw coach is B etrouwbaar en En ergiek wanneernodig.Hijis T ransparant, T olerantenE xcellentinzijndomein.Tenslottehebben onze coaches R espect voor eenieders situatie en krijg je die persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat je de vooropgestelde doelen bereikt.

Meer weten over Veerkracht Coaching?

Als je meer wil weten over Veerkracht Coaching voordat je met jouw coach aan de slag gaat, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …