Tension Release Exercises

Tension Release Exercises

by Rembrand

Waarom?

Wil je meer (nacht)rust, plezier, energie en veerkracht? Ervaar je stress of spanninng? Zitten jouw emoties (soms) in de weg? Heb je last van hoofdpijn, spanning in rug, nek, schouders, etc.? Heb je het gevoel dat ‘erover praten’ onvoldoende helpt? Heb je één van deze vragen met ‘JA’ beantwoord? Dan is TRE mogelijk interessant voor jou. TRE helpt het lichaam immers om terug in een natuurlijke ontspannen houding te komen.

Hoe pakken we de training “ TRE ” aan?

Via een programma van 8 uur gespreid over 8 sessies van 1u, leer je de basis van deze techniek en maak je kennis met de 7 oefeningen die jou helpen om de spanning uit jouw lichaam te laten verdwijnen. Hierbij krijg je zowel de theoretische onderbouw als de praktische toepassing, via oefeningen. In deze training ben vooral jij aan het werk. Na deze sessies ben je in staat om autonoom je eigen lichaam te reguleren, voor de rest van je leven. Vraag hier een persoonlijke offerte.

Wat mag je verwachten van de training “ TRE ”?

De training “ TRE ” bij A Better Insight houdt maximaal rekening met jouw behoeften en heeft zijn praktische toepassing bewezen. Jouw trainer is Betrouwbaar en Energiek. Hij is Transparant, Tolerant en Excellent in zijn domein. Tenslotte heeft jouw trainer Respect voor jouw situatie en krijg je een persoonlijke benadering. Na deze training heb je zeker een manier gevonden om spanningen uit jouw lichaam te verdrijven.

Meer weten over de training “ TRE ”?
Als je meer wil weten over de training “ TRE” of bespreken hoe het programma kan worden aangepast in functie van jouw specifieke noden, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …