Starters Coaching

Starters Coaching

by Rembrand

Waarom?

Speel je met het idee om voor jezelf te beginnen? Maar vind je het lastig om als startende ondernemer je plannen te concretiseren? Wil je geholpen worden om een heldere toekomstvisie te formuleren. De hierbij behorende doelen te definiëren en om aan de slag te gaan met een concreet stappenplan?

Hoe werkt een Starters Coach?

Via een 10-tal persoonlijke gesprekken gespreid over een 6-tal maanden , bekijken jullie samen jouw business idee en wordt jouw visie verder gekristalliseerd. Jullie identificeren de uitdagingen die jou nog dwars zitten en spreken een plan van aanpak af. Samen met jouw coach ga je op basis van nieuwe inzichten ontdekken hoe je deze uitdagingen concreet het hoofd kan bieden en uiteindelijk met jouw zaak van start kan gaan,

Wat kan je verwachten?

Een Starters Coach bij A Better Insight luistert naar jou, die houdt je een spiegel voor, die reikt je inzichten aan waarmee je verder kan. Jouw coach is B etrouwbaar en En ergiek wanneernodig.Hijis T ransparant, T olerantenE xcellentinzijndomein.Tenslottehebben onze coaches R espect voor eenieders situatie en krijg je die persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat jouw vooropgestelde doelen worden bereikt.

Meer weten over Starters Coaching?

Als je meer wil weten over Starters Coaching voordat je met jouw coach aan de slag gaat, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …