Start your own business in 9 steps.

Start your own business in 9 steps.

by Rembrand

Waarom?

Heb je de beslissing genomen om je eigen zaak op te starten? Wil je jouw business idee omzetten in een concrete dienst of product? Wil je weten welke stappen je dient te doorlopen om dit heel concreet te maken? Zoek je een manier om alles in ogenschouw te nemem?

Hoe pakken we de training “ Start your own Business in 9 steps” aan?

Via een programma van 7 uur, dompelen we jou onder in oa. het bepalen van jouw perfecte klant, het definiëren van jouw value proposition, de keuze van jouw kanalen,  het uitwerken van jouw verdienmodel… Hierbij krijg je zowel de theoretische onderbouw als de praktische toepassing, via oefeningen. Vraag hier een persoonlijke offerte.

Wat mag je verwachten van de training “ Start your own Business in 9 steps”?

De training “ How to speak your mind ” bij A Better Insight houdt maximaal rekening met jouw behoeften en heeft zijn praktische toepassing bewezen. Jouw trainer is Betrouwbaar en Energiek. Hij is Transparant, Tolerant en Excellent in zijn domein. Tenslotte heeft jouw trainer Respect voor jouw situatie en krijg je een persoonlijke benadering. Na deze training ben je klaar om jouw idee in de markt te zetten.

Meer weten over de training “ Start your own Business in 9 steps”?
Als je meer wil weten over de training “ How to speak your mind ” of bespreken hoe het programma kan worden aangepast in functie van jouw specifieke noden, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …