Sport Work balance

Sport Work balance

by Rembrand

Waarom?

Zoek je een manier als liefhebber om het evenwicht te houden tussen de tijd voor je sport en deze voor je werk? Wil je weten hoe je iedereen (jouw trainer, jouw baas, jezelf) tevreden houdt? Zoek je een getuigenis als basis voor een intern discussie? Want een persoonlijk verhaal zegt soms meer dan 100 boeken of artikels.

Hoe pakken we de talk“ How to keep the sport – work balance” aan?

Gedurende een inspirerende talk van 1 uur krijg je een inkijk in de ogenschijnlijk kleine elementen die een groot verschil maken bij jouw prestaties, zowel sportief als op het werk. Je krijgt ook inzicht in het belang persoonlijke organisatie. Je wordt meegezogen in het verhaal van iemand die zelf 30 jaar heeft meegedraaid en die zijn persoonlijke ervaring en inzichten wil delen met jou. En zijn tips die krijg je er gratis bij. Vraag hier een persoonlijke offerte.

Wat mag je verwachten van de talk “ How to keep the sport – work balance”?

De talk “How to keep the sport – work balance ” door A Better Insight is doorspekt met persoonlijke anekdotes alsook met tips die echt werken.

Jouw spreker deelt zijn Betrokkenheid en zijn Emoties rond het onderwerp. Hij is Transparant over zijn belevenissen, Toegewijd en Ervaringsdeskundige in dit domein. Tenslotte heeft jouw spreker Respect voor eenieders situatie en wil hij zeker niet DE waarheid verkondigen. Hij wil enkel inspireren. Na deze talk heb je zeker voldoende stof om verder jouw persoonlijke sport – work balance te gaan herbekijken. 

Meer weten over de talk “ How to keep the sport – work balance ”?

Als je meer wil weten over de talk “ How to keep the sport – work balance” of bespreken hoe de talk kan worden aangepast in functie van jouw specifieke noden, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …