Self Management

Self Management

by Rembrand

Waarom?

Zou je ook graag hebben dat er 36 uren in een dag waren? Heb je het gevoel dat je absoluut niet alles gedaan krijgt van wat je gepland had? Geraak je helemaal gestrest van al die deadlines? Wil je ook meer greep op jouw agenda? Op jouw leven? Dat kan! Maar niet door de tijd te managen, want die blijft steeds 24u/dag. Wel door jezelf te managen.

Hoe pakken we de training “ Self Management” aan?

Gedurende het programma van 7 uur dompelen we jou onder in oa. de werking van je brein, de wetten van de tijd, de regels van een efficiënte planning, inzichten rond concreet prioritiseren, … Hierbij krijg je zowel de theoretische onderbouw als de praktische toepassing, via oefeningen. Vraag hier een persoonlijke offerte.

Wat mag je verwachten van de training “Self Management”?

De training “Self Management” bij A Better Insight houdt maximaal rekening met jouw behoeften en heeft zijn praktische toepassing bewezen. Jouw trainer is Betrouwbaar en Energiek. Hij is Transparant, Tolerant en Excellent in zijn domein. Tenslotte heeft jouw trainer Respect voor jouw situatie en krijg je een persoonlijke benadering. Na deze training heb je zeker de nodige handvaten om jezelf beter te gaan managen.

Meer weten over de training “Self Management”?
Als je meer wil weten over de training “Self Management” of bespreken hoe het programma kan worden aangepast in functie van jouw specifieke noden, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …