Personal coaching

Personal coaching

by Rembrand

Waarom?

Ben je op een punt in jouw leven aangekomen dat je even niet meer weet wat gedaan? Zit jouw loopbaan wat in het slop of voel je je niet prettig in jouw vel of heb je moeite om alles een plaats te geven? Weet dat er hiervoor oplossingen bestaan. Een personal coach kan je immers een uitkomst bieden.

Hoe werkt een personal coach?

Via een 10-tal persoonlijke gesprekken verspreid over een 6-tal maanden , nemen we samen jouw situatie door en kan je door een frisse kijk de uitdagingen identificeren die jou dwars zitten. We belichten hiervoor jouw 5 levensgebieden en vertrekken vanuit jouw persoonlijkheid . Hierbij spreken we samen een plan van aanpak af en ga je samen met mij als coach op basis van nieuwe inzichten ontdekken hoe je deze uitdagingen concreet het hoofd kan bieden.

Wat kan je verwachten?

Ik als Personal Coach bij A Better Insight luistert naar jou, houd je een spiegel voor en reik jou inzichten aan waarmee je verder kan. Jouw coach is Betrouwbaar en Energiek wanneer nodig. Hij is Transparant, Tolerant en Excellent in mijn domein. Tenslotte heb ik Respect voor eenieders situatie en krijg je die persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat je de vooropgestelde doelen bereikt.

Meer weten over Personal Coaching?

Als je meer wil weten over Personal Coaching voordat je met mij aan de slag gaat, dan kan je altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Ik vertel je graag wat ik allemaal voor jou kan betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …