Mental Coaching

Mental Coaching

by Rembrand

Waarom?

Wil je werken aan jouw mentale blokkades, negatieve gedachten en beperkende overtuigingen of aan die van jouw team? Zoek je naar handvaten om deze blokkades te overwinnen? Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen? Weet je niet goed wat de beste mentale voorbereiding is, voor die grote wedstrijd?

Hoe werkt een Mental coach?

Via een 10-tal persoonlijke gesprekken gespreid over het sportseizoen , identificeren we, vanuit de mentale startpositie bij jou of jouw team, de voornaamste werkdomeinen en elementen die vandaag beperkend werken in het denken. We vertrekken hierbij vanuit eenieders persoonlijkheid . Tijdens de sessies worden concrete handvaten aangereikt die jou / jullie helpen om de uitdagingen het hoofd te bieden. De weerbaarheid zal toenemen en het zelfvertrouwen zal groeien,

Wat kan je verwachten?

Een Mental Coach bij A Better Insight luistert naar jou, die houdt je een spiegel voor, die reikt je inzichten aan waarmee je verder kan. Jouw coach is B etrouwbaar en En ergiek wanneernodig.Hijis T ransparant, T olerantenE xcellentinzijndomein.Tenslottehebben onze coaches R espect voor eenieders situatie en krijg je die persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat je de vooropgestelde doelen bereikt.

Meer weten over Mental Coaching?

Als je meer wil weten over Mental Coaching voordat je met jouw coach aan de slag gaat, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …