Life before, with and after Burn-out

Life before, with and after Burn-out

by Rembrand

Waarom?

Een persoonlijke ervaring zegt soms meer dan 100 boeken of artikels. Zoek je een getuigenis die kan dienen als de start van een intern discussie? Wil je een zicht krijgen op de verschillende aspecten die een rol spelen bij Burn-out op basis van een waar gebeurd verhaal?

Hoe pakken we de talk“ Life before, with and after Burn-out” aan?

Gedurende een inspirerende talk van 1 uur krijg je een inkijk in wat het betekent te leven met Burn-out, zowel op familiaal als professioneel vlak. Je wordt meegezogen in het leven van iemand die Burn-out aan de lijve heeft ondervonden en die zijn persoonlijke ervaring en inzichten wil delen met jou. En zijn tips die krijg je er gratis bij. Vraag hier een persoonlijke offerte.

Wat mag je verwachten van de talk “Life before, with and after Burn-out ”?

De talk “Life before, with and after Burn-out ” door A Better Insight is doorspekt met persoonlijke anekdotes alsook met tips die echt werken.

Jouw spreker deelt zijn Betrokkenheid en zijn Emoties rond het onderwerp. Hij is Transparant over zijn belevenissen, Toegewijd en Ervaringsdeskundige in dit domein. Tenslotte heeft jouw spreker Respect voor eenieders situatie en wil hij zeker niet DE waarheid verkondigen. Hij wil enkel inspireren. Na deze talk heb je zeker voldoende stof om verder te reflecteren rond Burn-out.

Meer weten over de talk “Life before, with and after Burn-out ”?
Als je meer wil weten over de talk “ Life before, with and after Burn-out ” of bespreken hoe de talk kan worden aangepast in functie van jouw specifieke noden, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …