How to speak your mind.

How to speak your mind.

by Rembrand

Waarom?

Wat zou jij doen als je niet bang zou zijn? Niet bang om jouw mening te geven? Wil je weten wat jou tegenhoudt? Wil je meer opkomen voor jezelf? Zoek je naar een manier om dit op een constructieve manier te doen?

Hoe pakken we de training “ How to speak your mind ” aan?

Via een programma van 7 uur, dompelen we jou onder in oa. het verschil tussen karakter en gedrag, de impact van jouw mindset, de oorsprong van jouw gedrag, de DESC methode, … Hierbij krijg je zowel de theoretische onderbouw als de praktische toepassing, via oefeningen. Vraag hier een persoonlijke offerte.

Wat mag je verwachten van de training “ How to speak your mind”?

De training “ How to speak your mind ” bij A Better Insight houdt maximaal rekening met jouw behoeften en heeft zijn praktische toepassing bewezen. Jouw trainer is Betrouwbaar en Energiek. Hij is Transparant, Tolerant en Excellent in zijn domein. Tenslotte heeft jouw trainer Respect voor jouw situatie en krijg je een persoonlijke benadering. Na deze training ben je in staat om op een constructieve manier uit te komen voor jouw mening.

Meer weten over de training “ How to speak your mind ”?
Als je meer wil weten over de training “ How to speak your mind ” of bespreken hoe het programma kan worden aangepast in functie van jouw specifieke noden, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …