How to deal with stress in sales.

How to deal with stress in sales.

by Rembrand

Waarom?

Wil je een zicht krijgen op hoe de druk van cijfers echt ervaren wordt door jouw verkopers? Wil je weten wat individuele coaching kan betekenen voor je sales team en jouw resultaten? Zoek je een getuigenis als basis voor een intern discussie? Want een persoonlijk verhaal zegt soms meer dan 100 boeken of artikels.

Hoe pakken we de talk“ How to deal with stress in Sales” aan?

Gedurende een inspirerende talk van 1 uur krijg je een inkijk in hoe het opleggen van objectieven het leven van de verkoper en zijn stressniveau gaat bepalen. Je krijgt ook inzicht in het belang van een goede omkadering. Je wordt meegezogen in het verhaal van iemand die zelf in de verkoop en in de omkadering heeft gestaan en die zijn persoonlijke ervaring en inzichten wil delen met jou. En zijn tips die krijg je er gratis bij. Vraag hier een persoonlijke offerte.

Wat mag je verwachten van de talk “ How to deal with stress in Sales”?

De talk “How to deal with stress in Sales ” door A Better Insight is doorspekt met persoonlijke anekdotes alsook met tips die echt werken.

Jouw spreker deelt zijn Betrokkenheid en zijn Emoties rond het onderwerp. Hij is Transparant over zijn belevenissen, Toegewijd en Ervaringsdeskundige in dit domein. Tenslotte heeft jouw spreker Respect voor eenieders situatie en wil hij zeker niet DE waarheid verkondigen. Hij wil enkel inspireren. Na deze talk heb je zeker voldoende stof om verder te reflecteren rond een andere duurzame salesorganisatie,

Meer weten over de talk “ How to deal with stress in Sales”?

Als je meer wil weten over de talk “ How to deal with stress in Sales ” of bespreken hoe de talk kan worden aangepast in functie van jouw specifieke noden, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …