Executive Coaching

Executive Coaching

by Rembrand

Waarom?

Wil je inzicht verkrijgen in jouw eigen gedrag als leidinggevende. Wil je weten wat het effect van jouw gedrag is op de organisatie en welke obstakels je hierbij tegen kunt komen? Zoek je een manier om jouw managementstijl beter af te stemmen op jouw team en hen zo te laten excelleren?

Hoe werkt een Executive coach?

Via een 10-tal persoonlijke gesprekken gespreid over een 6-tal maanden , krijg je een frisse kijk op jouw uitdagingen. Er wordt jou als het ware een spiegel voorgehouden. We belichten de 3 belangrijkste levensgebieden en vertrekken vanuit jouw persoonlijkheid . Samen met jouw coach zal je op basis van nieuwe inzichten ontdekken hoe je deze uitdagingen concreet het hoofd kan bieden. De aandacht is gericht op jouw zijn en de impact ervan op anderen.

Wat kan je verwachten?

Een Executive Coach bij A Better Insight luistert naar jou, die houdt je een spiegel voor, die reikt je inzichten aan waarmee je verder kan. Jouw coach is B etrouwbaar en En ergiek wanneernodig.Hijis T ransparant, T olerantenE xcellentinzijndomein.Tenslottehebben onze coaches R espect voor eenieders situatie en krijg je die persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat je de vooropgestelde doelen bereikt.

Meer weten over Executive Coaching?

Als je meer wil weten over Executive Coaching voordat je met jouw coach aan de slag gaat, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …