Better sales isn’t luck.

Better sales isn’t luck.

by Rembrand

Waarom?

Wil je begrijpen hoe je een betere lange termijn relatie met jouw klant opbouwd? Zoek je een manier om jouw verkoopcijfers op te krikken op een duurzame manier? Wil je jouw klant aanbieden wat hij nodig heeft en hem persoonlijker benaderen?

Hoe pakken we de training “ Better sales isn’t luck ” aan?

Via een programma van 7 uur, dompelen we jou onder in oa. de kleur van de klant en de verkoper, het ABC… D van vertrouwen, van productkenmerken naar klanten behoeften, de moeilijke klant, … Hierbij krijg je zowel de theoretische onderbouw als de praktische toepassing, via oefeningen. Vraag hier een persoonlijke offerte.

Wat mag je verwachten van de training “ Better sales isn’t luck ”?

De training “ Better sales isn’t luck ” bij A Better Insight houdt maximaal rekening met jouw behoeften en heeft zijn praktische toepassing bewezen. Jouw trainer is Betrouwbaar en Energiek. Hij is Transparant, Tolerant en Excellent in zijn domein. Tenslotte heeft jouw trainer Respect voor jouw situatie en krijg je een persoonlijke benadering. Na deze training zal je met meer vertrouwen naar jouw klant stappen.

Meer weten over de training “ Better sales isn’t luck ”?
Als je meer wil weten over de training “ Better sales isn’t luck ” of bespreken hoe het programma kan worden aangepast in functie van jouw specifieke noden, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …