Are you really busy?

Are you really busy?

by Rembrand

Waarom?

We zeggen allemaal dat we het “druk, druk, druk” hebben. Maar heb je het echt druk?  Drukker dan anderen? Wil je weten wat je kan doen aan die drukte? Zou je graag inspiratie krijgen om anders om te gaan met die drukte? Wil je weten waarom al die klassieke timemanagement trucjes bij jou niet werken? Zoek je een getuigenis als basis voor een intern discussie? Want een persoonlijk verhaal zegt soms meer dan 100 boeken of artikels.

Hoe pakken we de talk“ Are you really Busy” aan?

Gedurende een inspirerende talk van 1 uur krijg je een inkijk in hoe we vandaag ons leven organiseren en hoe multitasken onze tijd opeet. Je krijgt ook inzicht in het belang jouw dromen. Je wordt meegezogen in het verhaal van iemand die zelf de weg van de drukte heeft bewandeld en die zijn persoonlijke ervaring en inzichten wil delen met jou. En zijn tips die krijg je er gratis bij. Vraag hier een persoonlijke offerte.

Wat mag je verwachten van de talk “ Are you really Busy”?

De talk “Are you really Busy ” door A Better Insight is doorspekt met persoonlijke anekdotes alsook met tips die echt werken.

Jouw spreker deelt zijn Betrokkenheid en zijn Emoties rond het onderwerp. Hij is Transparant over zijn belevenissen, Toegewijd en Ervaringsdeskundige in dit domein. Tenslotte heeft jouw spreker Respect voor eenieders situatie en wil hij zeker niet DE waarheid verkondigen. Hij wil enkel inspireren. Na deze talk heb je zeker voldoende stof om verder te reflecteren rond wat je echt belangrijk wil maken in je leven,

Meer weten over de talk “ Are you really Busy”?

Als je meer wil weten over de talk “ Are you really Busy” of bespreken hoe de talk kan worden aangepast in functie van jouw specifieke noden, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Vraag hier een persoonlijke offerte aan …