Robin Sharma

“The Monk Who Sold His Ferrari”

by Rembrand

Robin Sharma

“The Monk Who Sold His Ferrari”

by Rembrand

by Rembrand

The Secret Of Happiness Is Simple: Find Out What You Truly Love To Do And Then Direct All Of Your Energy Towards It. Once You Do This, Abundance Flows into Your Life And All Your Desires Are Filled With Ease And Grace.

Ik kwam dit boek tegen in de bibliotheek van een vriend en die dag heeft zowat mijn leven veranderd. Dit boek heb ik al zeker 5 keer gelezen. Elke vakantie neem ik het opnieuw ter hand. Voor mij is het soort jaarlijkse herbronning. En elke keer is er iets anders dat blijft kleven aan mijn ribben en waar ik dan de komende periode aan de slag ga.

De laatste keer was het het “Dreambook”. Maak je eigen plakboek, knipselboek, schrijfboek waarin je voor jouw verschillende levensdomeinen (oa carrière, gezondheid) jouw droom neerschrijft en illustreert over hoe je wil dat hij er uitziet.

Een heel interessante en krachtige oefening!

Heb jij dit boek ook gelezen? Wat vond jij ervan? Wat is er jou bijgebleven? Waar doet dit boek je aan denken?

Ik kijk uit naar jullie reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *